Tim Vander Zanden 0478/60 82 51 info@tuinen-vdz.be

Tuinaanleg

Tuinaanleg is één van de specialiteiten waarin wij als tuinaannemer uitblinken. We zorgen ervoor dat uw tuin er weer mag zijn en dat u daar met plezier naar kijkt en die voldoet aan uw strenge eisen.

Wat ook de reden dat u een nieuwe tuin nodig heeft, wij regelen dit van A tot Z, alle tuinwerken kunnen we voor u uitvoeren.

Wat verstaan we onder tuinaanleg?

Schakelt u ons in om een nieuwe tuin voor u aan te leggen, dan komen we bij u langs om uw huidige tuin te vernieuwen of om deze volledig opnieuw aan te leggen. Dat kunnen we voor uw hele tuin doen, of voor een gedeelte ervan.

Misschien wilt u een tuin die minder onderhoud vraagt of een tuin met een mooie zitplek waar u gasten kunt ontvangen en eten kunt serveren. Het is ook mogelijk dat u een tuin wilt in een andere stijl, of dat u zelf groenten wilt gaan kweken.

Met tuinaanleg is alles mogelijk en krijgt u de kans om uw tuin volledig opnieuw in te richten, exact zoals u het wilt. Wij zijn de specialisten die u dan bij alle werkzaamheden van dienst zijn.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Uiteraard hebben we ruime ervaring en geven we u graag vrijblijvend advies over alle mogelijkheden.

Alle kennis, ervaring en machines onder één dak

Wij hebben alles in huis om van uw tuinaanleg een succes te maken. We doen rioleringswerken, grondwerken, we leggen opritten en terrassen aan, plaatsen omheiningen en afsluitingen en leggen uw gazon aan. Kiest u voor ons, dan plaatst u al uw benodigdheden onder bij één specialist. Daarom kunnen we u ook echt van A tot Z helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Besluit u met ons verder te gaan, dan bezorgen we u een schitterende tuin in een aantal belangrijke stappen. We lichten deze hier één voor één toe.

1.     Het begint met een werfbezoek

Wat betreft het opnieuw inrichten van uw tuin is er van alles mogelijk. Iedere tuin is voor ons een blank doek en deze vullen we samen in. U geeft aan wat u van uw nieuwe tuin verwacht. 

3.     De werkzaamheden

Heeft u al een tuin? We zullen uw tuin eerst leeghalen. Daar hebben we zelf de machines voor en we zorgen ervoor dat het afval, de grond en het puin netjes wordt afgevoerd.

Heeft u een nieuwbouw? Dan starten we eerst met de noodzakelijke grondwerken en eventuele kleine afbraakwerken.

Vervolgens gaan we uw tuin invulling geven en dat betekent dat we uw gazon aanleggen, uw terras en oprit plaatsen, uw bouwwerken neerzetten, uw hekwerk plaatsen, enzovoorts. 

4.     De overdracht

Als we klaar zijn laten we alles netjes achter, lopen we met u door uw nieuwe tuin om te zien of u tevreden bent, geven we duidelijke instructies met betrekking tot onderhoud en kunt u volop van uw nieuw tuin gaan genieten.

  Tuinaanleg
  Tuinaanleg
  Tuinaanleg
  Tuinaanleg

  Daarom kiest u voor ons

  Tim Vander Zanden is dé tuinaannemer voor u. En als u uw tuinaanleg aan ons uitbesteedt, profiteert u van een groot aantal voordelen:

  • Kiest u voor ons, dan kiest u voor stiptheid, netheid en kwaliteit.
  • We hebben de ervaring, de kennis, de materialen en machines voor de meeste werkzaamheden in de tuin. U brengt alles dus bij één tuinaannemer onder.
  • Naderhand blijven we graag uw tuinaannemer. Is er probleem? Wij helpen u graag verder.
  • We houden van persoonlijk contact, afspraken die worden nagekomen en duidelijkheid. U kunt rekenen op een ouderwetse service en de beste kwaliteit.

  Contact opnemen

  Heeft u ideeën en wilt u uw tuinaanleg door ons invulling laten geven? Misschien wilt u meer weten over de mogelijkheden die we aanbieden en de prijzen die we hanteren? Neem dan vandaag nog contact met ons.

  Tuinaanleg
  Tuinaanleg