Tim Vander Zanden 0478/60 82 51 info@tuinen-vdz.be

Containerverhuur Alken

Ook voor containerverhuur in Alken kunt u bij ons terecht. Werkzaamheden in de tuin en het gebruik van containers gaan namelijk hand in hand. Als wij grondwerken uitvoeren en uw tuin voorbereiden op een nieuwe aanleg, komt er veel puin en grond vrij dat correct moet worden afgevoerd.

We helpen u bij uw tuinwerkzaamheden door u van een nette, sterke en moderne container te voorzien. We komen deze brengen en weer ophalen. Op die manier zorgt u voor een correcte manier van het verwerken van uw afval en kunt u een container huren waar u verder geen omkijken meer naar heeft.

Uiteraard kan u ook een container huren in Alken via ons zonder dat wij bij uw (tuin)werken uitvoeren. Wij bieden scherpe prijzen & altijd een gratis offerte!

Containerverhuur in Alken voor verschillende soorten afval

Het voordeel van een container huren in Alken is dat u daar al uw afval in kunt verzamelen en dat wij deze komen brengen, plaatsen en weer ophalen.

Het is wel belangrijk dat u dan weet welk soort afval u in uw container wilt plaatsen. Maak dit met ons bespreekbaar, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u de juiste container ontvangt. Zo is er bijvoorbeeld sloopafval, houtafval, tuinafval, schone of vervuilde grond en tuinhout.

Vertel ons meer over uw project en waarom u een container nodig heeft. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste container krijgt voor uw specifieke doeleinden.

Containers met verschillende afmetingen

Het is ook belangrijk dat u een container huurt met de juiste afmeting.

En dat hangt af van het soort project dat u wilt laten uitvoeren. Bij ons kunt u een container huren met exact de juiste inhoud. Dan betaalt u niet te veel voor een te grote container en komt u niet met een afvaloverschot te zitten.

De juiste container huren

We gaan met u in gesprek en zorgen ervoor dat u exact de juiste container ontvangt. Daarna brengen we deze bij u en plaatsen we hem op een geschikte plek bij uw woning. Een container via ons? Dat heeft als voordeel dat u een heel scherpe prijs krijgt.

Containerverhuur Alken
Containerverhuur Alken
Containerverhuur Alken

Vragen? Bestellen?

Of u nu in uw tuin aan het werk wilt, u bent met een renovatieproject bezig of u wilt iets slopen, met onze containerverhuur wordt u volledig ontzorgd.

Neem daarom contact op met ons om uw project verder te bespreken.

Hier vindt u een contactformulier dat u alleen maar hoeft in te vullen.

Wij proberen u dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook op het nummer 0478/60 82 51

En zoekt u naast een container ook een tuinaannemer?

Breng al uw tuinwerken bij ons onder en u heeft aan één contactpunt voldoende.